f

studentcatering

Studentcatering i Malmö: Upplev smakrika måltider på din speciella dag

Planerar du att fira en speciell dag i Malmö som student? Då behöver du inte leta längre! Vår studentcatering i Malmö erbjuder dig smakrika och läckra måltider som kommer att göra din dag minnesvärd. Vi förstår vikten av en god måltid vid speciella tillfällen och strävar efter att ge dig en upplevelse som överskrider dina förväntningar.

Med vårt breda utbud av matalternativ kan du anpassa din meny efter ditt unika evenemang. Oavsett om du vill ha en elegant middag, en lättsam buffé eller en festlig festmåltid, kan vi skräddarsy maten för att passa dina önskemål och behov. Våra erfarna kockar använder endast de finaste råvarorna för att skapa läckra rätter som både smakar fantastiskt och ser fantastiska ut.

Vi tar hand om alla detaljer för att du ska kunna njuta av din speciella dag. Vår studentcatering i Malmö levererar maten till din valda plats, oavsett om det är hemma, på universitetet eller någon annanstans. Du kan vara säker på att din mat kommer att anlända färsk och varm, redo att imponera på dina gäster.

Låt oss ta hand om maten medan du njuter av festligheterna. Kontakta oss idag för att boka vår studentcatering i Malmö och få en smakupplevelse utöver det vanliga.

Paket och priser för studentcatering i Malmö

Vi erbjuder olika studentcateringpaket för att passa dina behov och budget. Här är några av våra populära paket:

Studentcatering och Studentbuffé – Restaurang mago

studentbuffé nummer 1
 • Apelsin marinerad kyckling
 • Kallskuren fläskfilé
 • Fransk Potatissallad( kapris , senap , persilja , dragon)
 • Grönsallad
 • Pastasallad
 • Röd pesto sås
 • Bröd och smör

Dessert beställs separat. Ett flertal alternativ finns.

Studentbuffé nummer 2
 • Kycklingspett med sweet chili/apelsin
 • Kallskuren fläskfilé (pestobakad)
 • Fransk potatissallad ( kapris , senap , persilja , dragon)
 • Melon och mynta sallad
 • Grönsallad, oliver, rödlök, tomat
 • Röd pesto sås
 • Bröd och smör
Dessert beställs separat. Ett flertal alternativ finns.
studentbuffé nummer 3
 • Souvlaki marinerad grillad Karré / tzatziki
 • Grillade paprika / citron smaksatta färsbiffar på Kalv
 • Timjan / citron marinerad Grillad Kyckling
 • Potatisgratäng
 • Fransk potatissallad ( kapris , senap , persilja , dragon)
 • Melon , mynta sallad
 • Grönsallad , oliver , rödlök, tomat
 • Röd pesto sås
 • Varmrökt lax , Citron majonnäs
 • Bröd och smör
Dessert beställs separat. Ett flertal alternativ finns.
studentbuffé nummer 4
 • Tunt skuren Pestobakad fläskfilé med grillade grönsaker (serveras kall)
 • Grillad sweet chili kycklingfilé (serveras kall)
 • Citron och örtbakad lax serveras med citron aioli (serveras kall)
 • Krämig Potatisgratäng (serveras varm)
 • Krämig potatissallad med smak av dijon och dragon (serveras kall)
 • Italiensk sallad med tomat, oliv, parmesan
 • Pastasallad , soltorkad tomat, babyspenat , oliver
 • Bröd / Brynt vispat smör

Dessert beställs separat. Ett flertal alternativ finns.

Skicka förfrågan om studentcatering här

Skriv in datum för leverans / utkörning DDMMYY
Skriv in tid ni önskar ha det levererat / utkört
Var vänlig skriv detaljerat vad ni önskar: Önskemål, Antal, Budget per person, Eventuella allergier
studentcatering mago malmö
Vikten av catering för särskilda evenemang

När det kommer till att fira speciella tillfällen som student är maten en viktig del av upplevelsen. En god måltid kan förhöja stämningen och skapa minnen som varar för livet. Genom att anlita en studentcatering i Malmö kan du vara säker på att du får en professionellt tillagad och presenterad måltid som kommer att imponera på både dig och dina gäster.

Genom att överlåta ansvaret för maten till cateringteamet kan du fokusera på att njuta av festligheterna och umgås med dina vänner och familj. Du slipper stressen med att planera och laga mat själv, och kan istället luta dig tillbaka och låta experterna ta hand om allt det praktiska.

En studentcatering i Malmö kan också erbjuda dig en bred variation av maträtter att välja mellan. Oavsett om du föredrar kött, fisk, vegetariskt eller vegan, kan cateringteamet skapa en meny som passar dina önskemål och kostbehov. På så sätt kan du vara säker på att alla dina gäster kommer att hitta något de gillar.

Fördelar med studentcatering i Malmö från mago

Att anlita en studentcatering i Malmö har många fördelar. Här är några av dem:

1. Professionell kvalitet: Med en studentcatering från oss kan du förvänta dig mat av hög kvalitet som är professionellt tillagad och presenterad. Våra erfarna kockar använder bara de bästa ingredienserna för att skapa läckra och vackra rätter.

2. Anpassningsbarhet: Med vårt stora utbud av matalternativ kan du skräddarsy din meny för att passa dina önskemål och behov. Oavsett om du föredrar en trerättersmiddag, en buffé eller något annat kan vi skapa en meny som passar just dig.

3. Bekvämlighet: Genom att anlita oss för en studentcatering i Malmö tar du bort stressen med att planera och laga mat själv. Vi tar hand om allt det praktiska, från att leverera maten till att ställa upp och plocka undan efteråt. Du kan helt enkelt luta dig tillbaka och njuta av festligheterna.

4. Kostnadseffektivitet: Trots att det kan verka som att anlita en catering kan vara dyrt, kan det faktiskt vara en kostnadseffektiv lösning. Genom att utnyttja våra studentcateringpaket kan du få högkvalitativ mat till ett överkomligt pris.

5. Gästfrihet: Att bjuda på en välsmakande och vällagad måltid visar dina gäster att du bryr dig om deras välbefinnande. Med vår studentcatering i Malmö kan du vara säker på att dina gäster kommer att känna sig välkomna och uppskattade.

Genom att välja en studentcatering i Malmö kan du uppleva alla dessa fördelar och mer. Vi strävar efter att ge dig en matupplevelse som överträffar dina förväntningar och gör din speciella dag minnesvärd.

Hur man väljer rätt catering för studenter

Att välja rätt catering för studenter i Malmö kan vara en utmaning, men med rätt kunskap kan du göra ett informerat beslut. Här är några tips för att välja rätt catering för ditt evenemang:

1. Bestäm din budget: Innan du börjar leta efter cateringtjänster är det viktigt att ha en tydlig budget i åtanke. Detta kommer att hjälpa dig att begränsa dina alternativ och hitta en cateringlösning som passar din ekonomi.

2. Fundera över dina behov: Innan du kontaktar cateringföretag är det viktigt att tänka igenom dina behov och önskemål. Tänk på vilken typ av evenemang du planerar och vilken typ av mat du vill servera. Detta kommer att hjälpa dig att hitta en cateringtjänst som kan uppfylla dina krav.

3. Be om rekommendationer: Att be om rekommendationer från vänner, familj eller tidigare kunder kan vara ett bra sätt att få insikt i olika cateringföretags rykte och kvalitet. Ge dig tid att läsa recensioner och söka efter feedback online för att få en bättre uppfattning om företagets pålitlighet och kundnöjdhet.

4. Prova smakprov: Innan du bestämmer dig för en cateringtjänst kan det vara en bra idé att be om smakprov. På så sätt kan du få en känsla för smakerna och kvaliteten på maten innan du fattar ditt beslut. Många cateringföretag erbjuder smakprov på förhand för att ge sina kunder en förhandsupplevelse.

Genom att följa dessa tips kan du öka dina chanser att välja rätt catering för ditt evenemang. Kom ihåg att det är viktigt att kommunicera dina önskemål och förväntningar tydligt till cateringföretaget för att säkerställa att de kan möta dina krav.

Slutsats: Njut av utsökta och prisvärda måltider för din speciella dag i Malmö

Vår studentcatering i Malmö erbjuder dig inte bara smakrika och läckra måltider, utan även en upplevelse som kommer att göra din speciella dag minnesvärd. Med vårt breda utbud av matalternativ och anpassningsbara menyer kan vi skapa den perfekta matupplevelsen för dig och dina gäster.

Oavsett om du vill ha en elegant middag, en lätt buffé eller en festlig festmåltid, så kan vi leverera maten till din valda plats i Malmö. Du kan vara säker på att vi tar hand om alla detaljer och levererar maten färsk och varm.

Kontakta oss idag för att boka vår studentcatering i Malmö och få en smakupplevelse utöver det vanliga. Låt oss ta hand om maten medan du njuter av din speciella dag i Malmö!

beställ din studentcatering här

Skriv in datum för leverans / utkörning DDMMYY
Skriv in tid ni önskar ha det levererat / utkört
Var vänlig skriv detaljerat vad ni önskar: Önskemål, Antal, Budget per person, Eventuella allergier

Allergisk? Fråga oss vad maten innehåller

E-post: catering@magomalmo.se 

Tfn: 040 – 29 26 15